Akcija!

Šampon + zašćita za blazinice/smrček+ sprej za čiste tačke

21,30 

DAJ TAČKO ZA SUPER AKCIJO 😉

Šampon z aktivnim ogljem je primeren za vse pasme, še posebno se priporoča za nego nečiste kože, kože s prhljajem in za nego kosmatincev, ki imajo kožne težave, težave z alergijami ali izrazit neprijeten vonj.

Šampon kožo neguje, globinsko očisti pore, odstranjuje nečistoče in škodljive snovi . Aktivno oglje  absorbira velike količine škodljivih snovi in bakterij zato zlahka z  njim odstranimo neprijeten  vonj, dlaka pa ostane  čista in sijoča. Oglje NE obarva dlake!

Rastlinska olja v  kombinaciji z glino in  aktivnim ogljem so  najboljša izbira  za kožo nagnjeno k alergijam, saj šampon ne vpliva na naravni PH kože. 

ZAKAJ ŠAMPON V TRDI OBLIKI?!

  • Ali ste vedeli, da je pasja koža 3x tanjša od človeške, ravno zato se pri kužkih hitreje  pojavijo alergijske reakcije, rdečica, razdraženost… Psi imajo v povprečju bazičen Ph, nad 7, medtem ko se Ph naše kože giblje nekje okoli 5.5, kar pomeni kisel Ph.
  • Če želite, da bo vaš kuža zdrav, brez alergij, srbeče in razdražene kože, uporabljajte zanj izdelke, ki so primerni za Ph njegove kože in nikar ne uporabljajte  šamponov in mil za ljudi, pa čeprav so ti namenjeni dojenčkom.
  • Zaradi svoje oblike ne sili v oči, zato se super obnese pri šamponiranju pasjih brk in brade 😉
  • 100g trdega šampona = 1000ml tekočega šampona
  • Šampon vsebuje aktivno oglje, za katerega velja da: učinkovito odstrani nečistoče, neprijetne vonjave, blaži kožno srbečico