Akcija!

Šampon z izvlečki 7 rastlin + Zimska zaščita + Sprej za čiste tačke

21,30 

 

DAJ TAČKO ZA SUPER AKCIJO

 

Ko ljubljenčka napadejo bolhe ali drugi zajedalci, je prvi in najpomembnejši korak kopanje psa s primerno izbranim šamponom. Naravne učinkovine 7 rastlin v trdem šamponu Yanika bodo pripomogle k temu, da se zajedalcev rešite hitro in učinkovito. Šampon pustite učinkovati vsaj 10min zato, da se odstranijo iztrebki bolh (prepoznali jih boste kot majhne črno-rjave pikice, ki lahko povzročajo srbečico pri psu) in bolhe (se zadušijo v peni). Nato še svež kožušček poškropite z razpršilom in 7 rastlin, ki bo pripomoglo, da bolhe, ki so morebiti še v stanovanju ponovno ne pridejo na psa

Ali ste vedeli: Neemovo olje in limonin evkaliptus sta poznana kot ena najboljših naravnih insekticidov proti  bolham, pršicam, klopom

Kategoriji: ,

PREDNOSTI:

  • Ali ste vedeli, da je pasja koža 3x tanjša od človeške, ravno zato se pri kužkih hitreje  pojavijo alergijske reakcije, rdečica, razdraženost… Psi imajo v povprečju bazičen Ph, nad 7, medtem ko se Ph naše kože giblje nekje okoli 5.5, kar pomeni kisel Ph.
  • Če želite, da bo vaš kuža zdrav, brez alergij, srbeče in razdražene kože, uporabljajte zanj izdelke, ki so primerni za Ph njegove kože in nikar ne uporabljajte  šamponov in mil za ljudi, pa čeprav so ti namenjeni dojenčkom.
  • Zaradi svoje oblike ne sili v oči, zato boste lahko temeljito našamponirati celotno glavo
  • 100g trdega šampona = 1000ml tekočega šampona
  • Olje neema in limoninega evkaliptusa  sta v naravni kozmetiki priznana kot naravni insekticid, saj učinkovito odstranita bolhe in pršice.