Akcija!

FORZA – VEGANSKI

3,99 

Kategorija:
“FORZA 11” 70 G

Sestavine: Čičerikina moka 46%, sveže banane 10%, sveža jabolka 10%, arašidovo maslo 5%, kokosova moka 3%, bučna semena 2%, pinjoli 2%, riževa moka 2%.

Povprečne vrednosti na 100g izdelka: 649kcal, ogljikovi hidrati 51g, beljakovine 20g, prehranske vlaknine 10g, skupne maščobe 16g.
Brez dodane soli in sladkorja. Brez dodanih ojačevalcev okusa.

Čičerika: S 25-odstotno vsebnostjo beljakovin, med njimi lizina in treonina, 60 odstotki ogljikovih hidratov, s koristnimi maščobami (4,5 odstotka) in bogastvom vitaminov ter mineralov vam s čičeriko na jedilniku ni potrebno dodajati nobenih drugih hranil. Porcija čičerike bo telo vašega kužka obogatila z vitamini A , B1, B2, B3, C, D, E ter z železom, fosforjem, cinkom, manganom, kalijem, kalcijem in magnezijem. Po zaslugi prehranskih vlaknin pospešuje prebavo in veže strupe iz črevesja.

Čičerika je odličen vir proteinov, in to tako rekoč brez maščob in škodljivega holesterola. Še več, holesterol celo pomaga zniževati!

Riževa moka: Ta vrsta moke je izdelana iz rjavega riža in vsebuje veliko kalcija, železa, vitamina B, ter je odličen vir vlaknin. Je bogata z beljakovinami. Riževa moka ne vsebuje glutena. Riževa moka vsebuje približno enako kalorij kot bela moka, vendar manj nasičenih maščob, poleg tega pa telo očisti strupov in celo spodbuja razvoj zdravih črevesnih bakterij.

Arašidovo maslo – PeaMutt Butter: Arašidovo maslo je priljubljen pasji priboljšek. Je dober vir beljakovin, vsebuje pa tudi za srce zdrave maščobe, vitamin B, niacin in vitamin E.

  • BREZ DODANEGA SLADKORJA.
  • BREZ SOLI.
  • BREZ XYLTOLA.

Banana: Je odličen nizkokaloričen priboljšek, vsebuje veliko kalija, vitaminov, biotina, bakra in vlaknin.

Rok uporabe: 4 mesece

NARAVNI PASJI PRIBOLJŠKI NAREJENI Z LJUBEZNIJO, BREZ DODANEGA SLADKORJA, SOLI, UMETNIH BARVIL IN KONZERVANSOV.