Akcija!

JETRNI TRENIRANČKI

3,99 

Kategorija:

Jetrni trenirančki” 100 g

Sestavine: Goveja jetra 40%, polnozrnata pirina moka 37%, pirini kosmiči 10%, jajca 12%, česen.

Povprečne vrednosti na 100g izdelka: 339kcal, ogljikovi hidrati 51g, beljakovine 22g, prehranske vlaknine 8g, skupne maščobe 5g.
Brez dodane soli in sladkorja. Brez dodanih ojačevalcev okusa.

Pirina moka: Pirina moka ima več beljakovin in manj kalorij kot pšenična moka. Je dober vir vitamina B2, mangana, niacina, bakra, fosforja in vlaknin. Ima nekoliko sladek okus, ki spominja nekoliko na oreščke.

Goveja jetra: Hranila jetrc vključujejo kalcij, fosfor, magnezij, kalij, železo, cink, baker, vitamine A, B6, B12, C, D in E, tiamin, riboflavin, niacin, pantotensko kislino, folno kislino in vitamin H.

Jajca: so izjemno zdravo živilo, vir kakovostnih beljakovin, vitaminov, mineralov in esencialnih maščobnih kislin. So številka ena hrana za dlako, saj ji dajejo moč, mehkobo in sijaj. Jajca vsebujejo lutein, ki pomaga ohraniti kožo dobro hidratirano in igra pomembno vlogo pri celjenju tkiva. Cink v jajcih tudi podpira zdravje kože in sijočo dlako ter poskrbi za boljši imunski sistem. Izpadanje dlake, razdražena koža, poškodbe in glivice so lahko posledica pomanjkanja biotina. Rumenjaki so dragocen vir biotina, vitamina B, včasih poimenovanega tudi vitamin H ali vitamin B7, ki spodbuja zdravo kožo in kožuh. Biotin / vitamin H je lahko učinkovit pri zdravljenju alergijskih reakcij in kožnih obolenj. Jajca vsebujejo tudi vitamin A, ki pomaga zaceliti poškodbe celic in ohranja kožo zdravo in kožuhe sijoče.

Česen:

  • česen ojača imunski sistem, saj stimulira bele krvničke,
  • se bori proti infekcijam in tumorjem,
  • pomaga ladvicam pri funkcioniranju,
  • znižuje holesterol v krvi,
  • in je preventiva proti zunanjim in notranjim zajedalcem.

Mnogi veterinarji priporočajo česen pri ljubljenčkih kot zdravilo proti astmi, alergijam, diabetesu, srčnim boleznim, raku, infekcijam, notranjim zajedavcem, pri ledvičnih boleznih, kot tudi repelentno proti klopom in bolham.

!!! Česen je izjemno zdravilen, če seveda z njim ne pretiravate.!!!

Rok uporabe: 4 mesece

NARAVNI PASJI PRIBOLJŠKI NAREJENI Z LJUBEZNIJO, BREZ DODANEGA SLADKORJA, SOLI, UMETNIH BARVIL IN KONZERVANSOV.