Akcija!

KOMPLET ZA ČISTE TAČKE IN NEGO

24,90 

ČISTE TAČKE = NAŠA VARNOST

Vse kar potrebujete za čistočo vašega kužka  in negovane in zaščitene blazinice

Paket vsebuje:
MILO Z MEDOM

LOSJON ZA RAZPOKANE BLAZINICE IN SMRČEK

+ SPREJ ZA ČISTE TAČKE

⚠️POMEMBNO JE VEDETI, da psi NE PRENAŠAJO korona virusa na ljudi, vendar pa lahko tako kot mi, stopijo na pljunek ali na površino, kjer je prisoten virus, zato je pomembno, da upoštevamo osnovna higienska načela , tako pri ljudeh, kot pri živalih.

📍⚠️📍In NIKAR ne čistite pasjih tačk z razkužili za roke!
🐾Veterinarji svetujejo, da je popolnoma dovolj, če tačke takrat, kadar je nuja, umijemo le z milom in toplo vodo in nikakor ne z alkoholom in drugimi razkužili.

Da pa bo milo še bolj prijazno do pasje kože ( saj je ta kar 3x tanjša od človeške) pa smo milu dodali tudi med.
Zdravilna moč medu je znana že tisočletja. Za rane so ga uporabljali že stari Egipčani in Sumerci, z njim je zdravil tudi Hipokrat. Med rane pospešeno čisti in celi. Dokazano deluje proti bakterijam v ranah ter celo proti tistim, ki so odporne na antibiotike (MRSA in VRE).

Ste opazili, da imate zaradi zelo pogostega umivanja suhe roke? – Popolnoma enako je pri kužkih, pogosto tuširanje jim izsuši blazinice in spere olja, ki predstavljajo njihovo naravno zaščito.  Zato 1x dnevno (oziroma po potrebi)  uporabite Yaniko za nego blazinic in smrčka. Ta kožo navlaži, nahrani in zaščiti. Ne vsebuje voska ali vazelina, zato se hitro vpije in ne masti.

V izogib prepogostemu pranju tačk, priporočamo, da po kratkih sprehodih uporabite pršilo za čiščenje tačk. 🐾Yanika ne samo, da tačko očisti, temveč vsebuje izbrana eterična olja, ki imajo antibakterijsko in protivirusno delovanje, zato nudi popolno zaščito vašemu kužku po vsakem sprehodu ter posledično tudi vam❣

Hvala, ker zaupate naravi in za nego svojega kosmatinca uporabljate naravne izdelke! 🐾Tačke vam bodo hvaležne🐾

 

S svojimi tačkami hodijo po travi, blatu, kamnih, asfaltu, tlakovcih. Povsod so nečistoče in bakterije.
In sedaj še zloglasni koronavirus. Ta je še posebej zoprn, če naš tačko stopi na pljunek.
In v tem času jih je ogromno. Prehajamo iz zime v pomlad, prehladov je več, pljuvanja po tleh tako posledično tudi.
Pljunek je lahko obogaten s koronavirusom, naš ljubljenček ga prav z lahkoto prinese v našo hišo
oziroma stanovanje.

In če ima navado skakljati po kavčih in postelji? Hja, potem nam lahko trda
prede. Njihove tačke je potrebno po vsakem sprehodu očistiti.

NARAVNO MILO ZA POPOLNO ČISTOČO

Če ste se sprehajali po mestu, oz. tam, kjer mislite, da je lahko kuža pohodil kaj česar ne bi smel priporočamo, da tačko najprej umijete z naravnim milom. (tako kot strokovnjaki priporočajo pri ljudeh, da za popolno higieno ni dovolj, da roke umijemo samo z vodo temveč moramo uporabiti milo – isto velja pri živalih)

Vendar brez skrbi, razvili smo naravna, nežna mila, ki so primerna za pogosto uporabo. V ponudbi imamo tudi nežna mila iz omiljenega oljčnega olja za mladičke in tiste bolj občutljive kužke

SPREJ ZA ČIŠČENJE TAČK

Seveda je milnica in voda super zadeva, a kaj ko umivanje tačk traja. Naši kosmatinci s takšnim dejanjem niso ravno zadovoljni,
kajne? Še posebej mačke niso navdušene nad kopelmi.
Zato pa imamo pri Yaniki krasno rešitev. naravno in negujoče pršilo za čiste tačke, z izbranimi eteričnimi olji, ki imajo antibakterijski učinet, ki tačke očisti, neguje in obvaruje pred izsušitvijo.
Pravzaprav sta kar dva spreja na voljo, univerzalni in za čiste tačke. Tako lahko v kratkem času očistimo tačke, ko pridemo s pohajnja. Pošpricamo po tačkah ali krpi in dobro vtremo v tačke ter obrišemo.

Mi jih uporabljamo že dalj časa in se ne bojimo, da bi naši kosmatinci, ki tako radi poležavajo pri nas na kavču ali postelji, prinesli s svojimi tačkami tudi nečistoče ali celo virus!