Rožmarin

Te je spet gnala v hribe? Privošči si sproščujočo kopel s sivko, rožmarinom in magnezijevo soljo in sprosti svoje utrujene mišice… Bodi pripravljen, mogoče pa že jutri pretečeta maraton 😉
Kopalna krogla s sivkinim in rožarinovim oljem, ki bosta spravila tvojo kožo v ravnovesje. Dodali smo ji še magnezijevo sol, polno mineralov za mehkobo in hranilne morske alge, polne mineralov.

Kategorija:

Zakaj magnezijeva sol?

Magnezij sodeluje v številnih procesih v organizmu, predvsem tistih, ki so pomembni za sproščanje energije. Sodeluje pri delovanju mišic in živčevja in ima pomembno vlogo v okviru mineralizacije kosti. Magnezij je pomemben, ker prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema, k delovanju mišic, k normalnemu psihološkemu delovanju in k ohranjanju zdravih kosti.

Sestavine: natrijev hidrogenkarbonat, Citric Acid, koruzni škrob, kokosovo olje, eterično olje rožmarina, barvilo

Uporaba: Bombico položite v kopalno kad napolnjeno s toplo vodo. Vaš kuža bo užival v kopeli polni negovalnih olj. Če se kuža ne boji vrtenja bombice v vodi, pa lahko kroglico razpustite šele takrat, ko bo kuža v vodi – tako bo koža direktno absorbirala olja, ki se raztapljajo v vodi.

Izogibajte se predelu oči, in predvsem pazite, da kuža ne pije vode iz banje.