Sprej z izvlečki 7 rastlin – ko napadejo bolhe, klopi, garje in ostali zajedalci ( primerno za mucke)

9,60 

Za brezskrben sprehod v naravi smo razvili naravno pršilo z izvlečki 7 rastlin. Skrbno izbrana mešanica rastlinskih in eteričnih olj deluje tako, da oddaja vonj, ki odganja zajedalce (klope, bolhe, komarje), obenem pa vašemu kosmatincu ne škoduje.c

Sprej se nanese pred vsakim sprehodom.

Ali ste vedeli: Neemovo olje in limonin evkaliptus sta poznana kot ena najboljših naravnih insekticidov proti  bolham, pršicam, klopom. 

In v našem razpršilu sta oba! Poleg neem olja in eteričnega olja limoninega evkaliptusa pa sprej vsebuje še; eterično olje limonske trave, sivke, virginijske cedre, bosvelije, poprove mete in kokosovovo olje

 

Kategorija:

PREDNOSTI:

  • Ali ste vedeli, da je pasja koža 3x tanjša od človeške, ravno zato se pri kužkih hitreje  pojavijo alergijske reakcije, rdečica, razdraženost… Psi imajo v povprečju bazičen Ph, nad 7, medtem ko se Ph naše kože giblje nekje okoli 5.5, kar pomeni kisel Ph.
  • Če želite, da bo vaš kuža zdrav, brez alergij, srbeče in razdražene kože, uporabljajte zanj izdelke, ki so primerni za Ph njegove kože in nikar ne uporabljajte  šamponov in mil za ljudi, pa čeprav so ti namenjeni dojenčkom.
  • Zaradi svoje oblike ne sili v oči, zato boste lahko temeljito našamponirati celotno glavo
  • 100g trdega šampona = 1000ml tekočega šampona
  • Olje neema in limoninega evkaliptusa  sta v naravni kozmetiki priznana kot naravni insekticid, saj učinkovito odstranita bolhe in pršice.