Univerzalen sprej

6,50 

ČISTE TAČKE = NAŠA VARNOST!

Yanika pršilo deluje na tačke, kožo in dlako antiseptično, negovalno in čistilno.
Ima svež, nežen vonj po sivki.
Primerno za pse, mačke in mladičke.
Yanika pršilo je proizvedeno je iz naravnih sestavin kokosovega olja, aloe vere in eteričnega olja sivke z dodanim vitaminom E ter ga lahko uporabljamo za več namenov:
– čiščenje in nego tačk po vsakem sprehodu
– odstranjevanje neprijetnega vonja
– osvežitev kože ter dlak
– brezvodna kopel za živali, katerim tuširanje predstavlja stres
– čiščenje in osvežitev prostorov vaših hišnih živali; spalnih površin, mačjih dreves in stranišč ali igrač…

Navodila za uporabo: pršimo iz razdalje 10 – 15 cm (izogibamo se predelu oči). Pršilo ni škodljivo za živali in ljudi ter ni nevarno v primeru zaužitja.
Sestavine: Yanika ima PH uravnoteženo formulo in je narejena iz povsem naravnih sestavin: prečiščena voda,kokosovo olje, aloe vera, eterično olje sivke, vitamin E, konzervans.

Kategorije: , ,

Opis sestavin

KOKOSOVO OLJE: Kokosovo olje vsebuje kup dobrih stvari – v njem boste poleg kaprinske in kaprilne maščobne kisline našli še miristinsko in palmitinsko. Vse skupaj imajo super vlažilne učinke na kožo. V olju so ohranjene tudi njegove druge hranilne snovi in naravni antioksidanti. Zaradi svoje posebne strukture je izjemno lahko olje, ki se hitro absorbira v kožo, ne zapira por in čudovito neguje tudi najbolj občutljivo kožo. Na kožij ustvarja zaščitni sloj in pomaga zadrževati vlago v koži. Rezultate je gladka koža, odlično pa se obnese tudi za nego suhe in poškodovane dlake.

ETERIČNO OLJE SIVKE: Eterično olje lavande (prave) ali t.i sivke, je 100% čisto in naravno eterično olje, pridelano s postopkom destilacije z vodno paro iz cvetnih vršičkov. Sivka pomaga pri celjenju ran – pri tem pa ne peče, pospešuje celjenje, ima antiseptični in antibakterijski učinek.

VITAMIN E: Vitamin E je močan antioksidant in nepogrešljiv dodatek vsem kozmetičnim izdelkom za nego kože in dlake. Pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali ter ohranjati zdravo ravnovesje v koži. Prodira globoko v celice, spodbuja zdravljenje ran in zmanjša škodo, povzročeno zaradi UV žarkov. Prav tako je močan vlažilec.

ALOE VERA: Aloe vera ščiti kožo (in rane) pred zunanjimi dražljaji, zavira rast bakterij, obenem pa kožo hladi.