Za čiste tačke

6,50 

Ste se kdaj vprašali, kje vse vaši kosmatinci hodijo in kaj vse pohodijo med sprehodom?
📍Glede na poročila SZO raziskave kažejo, da koronavirusi (tudi SARS-CoV-2) preživijo na površinah ( tudi na asfaltu) nekaj ur do več dni, zato sta za zamejevanje izbruhov zelo pomembna higiena in redno čiščenje.
🐾🐾🐾Yanika ne samo, da tačko očisti temveč vsebuje izbrana eterična olja, ki imajo antibakterijsko in protivirusno delovanje, zato nudi popolno zaščito vašemu kužku po vsakem sprehodu ter posledično tudi vam❣
Ne pozabite, v primeru, ko pridete iz sprehoda in ne očistite kužku tačk, obstaja verjetnost, da tako vnesete virus v vaš dom, kljub temu, da ste sebe dobro razkužili.
Ostanimo zdravi💛
ČISTE TAČKE = NAŠA VARNOST

Pršilo Yanika tačke očisti in hkrati deluje antiseptično, ter negovalno. Hitro se vpije in ne masti. Nahrani in navlaži blazinice in tako nudi popolno zaščito. (V poletnih mesecih pepermint ohladi razdražene blazinice in blaži mikropoškodbe. ) Ima svež, nežen vonj po sivki in pepermintu

Sestavine: Yanika ima PH uravnoteženo formulo in je narejena iz povsem naravnih sestavin: prečiščena voda,kokosovo olje, aloe vera, ognjič, eterično olje sivke, poprove mete, vitamin E, konzervans

Uporaba: Po končanem sprehodu nanesite sprej na tačke in po želji tačke z brisačko obrišite. V enem koraku ste tako očistili tačke ter poskrbeli za nego in zaščito blazinic. Yanika ni za oralno uporabo, vendar ni nevarna v primeru, če pes po nanosu tačko poliže.
Navodila za uporabo: pršimo iz razdalje 10 – 15 cm (izogibamo se predelu oči) in po želji tačke obrišite.

KOKOSOVO OLJE: Kokosovo olje vsebuje kup dobrih stvari – v njem boste poleg kaprinske in kaprilne maščobne kisline našli še miristinsko in palmitinsko. Vse skupaj imajo super vlažilne učinke na kožo. V olju so ohranjene tudi njegove druge hranilne snovi in naravni antioksidanti. Zaradi svoje posebne strukture je izjemno lahko olje, ki se hitro absorbira v kožo, ne zapira por in čudovito neguje tudi najbolj občutljivo kožo. Na kožij ustvarja zaščitni sloj in pomaga zadrževati vlago v koži. Rezultate je gladka koža, odlično pa se obnese tudi za nego suhe in poškodovane dlake.

POPROVA META: Že stara ljudstva so poznala zdravilno moč poprove mete oz. peperminta. Poprova meta deluje antiseptično (preprečuje razmnoževanje mikroorganizmov) in analgetično. Eterično olje neposredno na mestu nanosa zmanjšuje bolečino. Ker vsebuje mentol, na koži deluje hladilno in rahlo anestetično, kar, predvsem v poletnem času, deluje zelo osvežujoče na kožo. Eterično olje uporabljamo tudi pri pikih insektov in srbenju kože.

OGNJIČ: Zaradi svojih zdravilnih učinkovin spada ognjič med zelo dragocena zdravilna zališča in je zaradi tega zelo cenjen v kozmetiki, saj ne draži kože, njegove zdravilne učinkovine pa pomagajo proti alergijam, za večjo odpornost kože, za zdravljenje vseh vrst ran, opeklin, ureznin in ozeblin, pikov insektov.

ETERIČNO OLJE SIVKE: Eterično olje lavande (prave) ali t.i sivke, je 100% čisto in naravno eterično olje, pridelano s postopkom destilacije z vodno paro iz cvetnih vršičkov. Sivka pomaga pri celjenju ran – pri tem pa ne peče, pospešuje celjenje, ima antiseptični in antibakterijski učinek.

VITAMIN E: Vitamin E je močan antioksidant in nepogrešljiv dodatek vsem kozmetičnim izdelkom za nego kože in dlake. Pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali ter ohranjati zdravo ravnovesje v koži. Prodira globoko v celice, spodbuja zdravljenje ran in zmanjša škodo, povzročeno zaradi UV žarkov. Prav tako je močan vlažilec.

ALOE VERA: Aloe vera ščiti kožo (in rane) pred zunanjimi dražljaji, zavira rast bakterij, obenem pa kožo hladi.