Za dišečo dlako

6,50 

Smrdi, smrdi kuža?! – Nič več! Psi po navadi nimajo vonja…no, dokler na dlako ne vpliva vlaga, jih stuširamo ali nas na sprehodu ne ujame dež.
Antibakterijske lastnosti Yanike uničijo bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, in na koži in dlaki vzpostavijo naravno ravnovesje. Dlaka vašega kužka pa bo imela nežen in svež vonj po limonski travi.
Sestavine
Yanika je povsem naraven izdelek s ph uravnoteženo formulo. Vsebuje; prečiščeno vodo, kokosovo olje, aloe vero, arganovo olje, vitamin E, eterično olje sivke in limonske trave, konzervans
Primerno za vse pasme in mladišče starejše od 12 tednov.
Uporaba
Yaniko dobro pretresite in jo nanesite direktno na dlako (izogibate se predelu oči) ali pa Yaniko nanesete v svoje dlani in potem vtrete v dlako in kožo (priporočen način za gostodlake kosmatince) – zaradi svoje antibakterijske lastnosti Yanika uniči bakterije in koži ter dlaki povrne naravno ravnovesje!

Ali ste vedeli?
Neprijeten vonj izvira iz izločkov gliv in bakterij, ki živijo v loju, ki ga proizvede pasja dlaka. Ko je pes suh vonja ne zaznamo, vendar ko pride v stik z vodo ali vlago, voda razbije vezi, ki držijo te mikroskopske delce. Hlapne spojine se sprostijo v zrak, mi pa to zaznamo kot neprijete vonj. Vendar brez skrbi, saj lahko sedaj z Yaniko neprijeten vonj hitro in enostavno nevtraliziramo ter koži in dlaki povrnemo naravno ravnovesje.

KOKOSOVO OLJE: Kokosovo olje vsebuje kup dobrih stvari – v njem boste poleg kaprinske in kaprilne maščobne kisline našli še miristinsko in palmitinsko. Vse skupaj imajo super vlažilne učinke na kožo. V olju so ohranjene tudi njegove druge hranilne snovi in naravni antioksidanti. Zaradi svoje posebne strukture je izjemno lahko olje, ki se hitro absorbira v kožo, ne zapira por in čudovito neguje tudi najbolj občutljivo kožo. Na kožij ustvarja zaščitni sloj in pomaga zadrževati vlago v koži. Rezultate je gladka koža, odlično pa se obnese tudi za nego suhe in poškodovane dlake.

ARGANOVO OLJE: Arganovo olje, imenovano tudi rumeno zlato, se za nego uporablja že tisočletja. Zaradi visoke vsebnosti vitamina E deluje kot močan antioksidant in zavira staranje, prav tako pa uničuje glivice in bakterije. Vsebuje 80 % omega-6-maščobnih kislin, nevtralizira proste radikale in ščiti vezivna tkiva, aktivira kisik v celicah.
Analize so pokazale, da arganovo olje vsebuje fitosterole, ki so še posebej učinkoviti pri blaženju problematične kože. Neguje suho, lomljivo dlako brez leska.

VITAMIN E: Vitamin E je močan antioksidant in nepogrešljiv dodatek vsem kozmetičnim izdelkom za nego kože in dlake. Pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali ter ohranjati zdravo ravnovesje v koži. Prodira globoko v celice, spodbuja zdravljenje ran in zmanjša škodo, povzročeno zaradi UV žarkov. Prav tako je močan vlažilec.

OGNJIČ: Zaradi svojih zdravilnih učinkovin spada ognjič med zelo dragocena zdravilna zališča in je zaradi tega zelo cenjen v kozmetiki, saj ne draži kože, njegove zdravilne učinkovine pa pomagajo proti alergijam, za večjo odpornost kože, za zdravljenje vseh vrst ran, opeklin, ureznin in ozeblin, pikov insektov.

ALOE VERA: Aloe vera ščiti kožo (in rane) pred zunanjimi dražljaji, zavira rast bakterij, obenem pa kožo hladi.