Za suho in srbečo kožo

6,50 

Vlaži – neguje – nahrani

Se vaš kuža kar naprej praska, ima suho kožo, celo prhljaj?

Obogatena formula z ognjičem, aloe vero in arganovim oljem na kožo deluje negovalno , kožo vlaži in jo nahrani

Primerno za vse pasme in mladiče starejše od 12 tednov.

SESTAVINE

 

Yanika je povsem naraven izdelek s ph uravnotežno formulo,

Vsebuje; prečiščeno vodo, kokosovo olje, aloe vero, ognjič, eterično olje sivke in bergamotke, vitamin E, konzervans.

 

UPORABA

Yaniko dobro pretresite in jo nanesite direktno na dlako in jo vtrete v kožo in dlako ( izogibamo se predelu oči) V primeru dolgodlakih kužkov Yaniko nanesite v svojo dlan in potem vmasirate v kožo vašega kužka. Pri kužkih s suho kožo je priporočjivo, da Yaniko uporabite po vsakem tuširanju

Primerno za vse pasme in mladiče starejše od 12 tednov.

 

KOKOSOVO OLJE: Kokosovo olje vsebuje kup dobrih stvari – v njem boste poleg kaprinske in kaprilne maščobne kisline našli še miristinsko in palmitinsko. Vse skupaj imajo super vlažilne učinke na kožo. V olju so ohranjene tudi njegove druge hranilne snovi in naravni antioksidanti. Zaradi svoje posebne strukture je izjemno lahko olje, ki se hitro absorbira v kožo, ne zapira por in čudovito neguje tudi najbolj občutljivo kožo. Na kožij ustvarja zaščitni sloj in pomaga zadrževati vlago v koži. Rezultate je gladka koža, odlično pa se obnese tudi za nego suhe in poškodovane dlake.

ARGANOVO OLJE: Arganovo olje, imenovano tudi rumeno zlato, se za nego uporablja že tisočletja. Zaradi visoke vsebnosti vitamina E deluje kot močan antioksidant in zavira staranje, prav tako pa uničuje glivice in bakterije. Vsebuje 80 % omega-6-maščobnih kislin, nevtralizira proste radikale in ščiti vezivna tkiva, aktivira kisik v celicah.
Analize so pokazale, da arganovo olje vsebuje fitosterole, ki so še posebej učinkoviti pri blaženju problematične kože. Neguje suho, lomljivo dlako brez leska.

VITAMIN E: Vitamin E je močan antioksidant in nepogrešljiv dodatek vsem kozmetičnim izdelkom za nego kože in dlake. Pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali ter ohranjati zdravo ravnovesje v koži. Prodira globoko v celice, spodbuja zdravljenje ran in zmanjša škodo, povzročeno zaradi UV žarkov. Prav tako je močan vlažilec.

OGNJIČ: Zaradi svojih zdravilnih učinkovin spada ognjič med zelo dragocena zdravilna zališča in je zaradi tega zelo cenjen v kozmetiki, saj ne draži kože, njegove zdravilne učinkovine pa pomagajo proti alergijam, za večjo odpornost kože, za zdravljenje vseh vrst ran, opeklin, ureznin in ozeblin, pikov insektov.

ALOE VERA: Aloe vera ščiti kožo (in rane) pred zunanjimi dražljaji, zavira rast bakterij, obenem pa kožo hladi.