Naravno čistiloj za kletke in habitate malih živali

Deluje takoj! Odstrani vonj urina in drugih iztrebkov

Naravno čistilo Yanika uniči  neprijetne vonjave in očisti nesnago  v kletkah vaših hišnih ljubljenčkov.

Uporaba: Iz stele odstranite “bobke” in nanesite Yaniko iz razdalje 15cm. Aktivna formula uniči umazanijo, ki nastaja zaradi iztrebkov in nevtralizira neprijeten vonj. Deluje takoj, močan vonj se v nekaj minutah razdiši, ostane samo še nežen vonj po lesu, ki pa ni moteč za vašega ljubljenčka.

V času čiščenja odstranite žival iz kletke!

Yanika  deluje takoj! Očisti ter hkrati nevtralizira neprijetne vonjave.

Pršilo Yanika se po nekaj minutah razdiši  in tako ni moteče za žival .

Sestavine: alkohol (etanol), alkoholni kis, voda, etericno olje sandolovine

Zadovoljni uporabniki

Mnenja uporabnikov

Sanja Marija Ilić DorićFacebook

najboljši in najmanj invaziven način, da imajo čiste tacke. 🔝🔝🔝

Katja ElenderFacebook

Yaniko sem prvič poskusila včeraj, zadeva je super,, ker hitro vpije in očisti tačke! Vonj je zakon, cena pa tudi nizka -glede na sestavine, ki so ,kar drage. Se mi pa zdi super tudi ,da tačke navlaži in poskrbi za zaščito. Priporočam! 🥰😁

Nina RozmanFacebook

Yaniko uporabljam na mladičku za čiščenje tačk po sprehodih in za nevtralizacijo vonja kadar je moker. Tačke odlično neguje in zaščiti in tako meni kot tudi kužku je zelo všeč.

Neli KanteFacebook

Moja 8.letna princeska je imela ,zadnja 3leta,neprestano težave z blazinicami-hudo razpokane,grobe,ranjene,...jaz sem bila že obupana. Ja,mazala srm jih z raznimi mazili,a si je vse zlizala dol ali pa ji je,na ploščicah tako drselo,da sem se,resnično ustrašila,da se bo še poškodovala!
In dobim reklamo od Interspara...na zadnji strani pa reklama za Yaniko🙂Hmmm🤔poskusiva še to... v samo tednu dni,je tudi sin opazil razliko!!! . Namažem ji še komolce in mal pobožam po dlaki-diši,blazinice očisti in si jih moja trma ne liže in NE DRSI ter NE PUŠČA MASTNIH MADEŽEV. JAZ IN LUNA SVA ZADOVOLJNE👌💝