Univerzalen sprej

Večnamensko pršilo iz naravnih sestavin za nego hišnih ljubljenčkov.

Yanika pršilo deluje na tačke, kožo in dlako antiseptično, negovalno in čistilno. Ima svež, nežen vonj po sivki in kokosu. Primerno za pse, mačke in mladičke. Yanika pršilo je proizvedeno je iz naravnih sestavin kokosovega olja, aloe vere in eteričnega olja sivke z dodanim vitaminom E ter ga lahko uporabljamo za več namenov:

  • čiščenje in nego tačk po vsakem sprehodu
  • odstranjevanje neprijetnega vonja
  • osvežitev kože ter dlak
  • brezvodna kopel za živali, katerim tuširanje predstavlja stres
  • čiščenje in osvežitev prostorov vaših hišnih živali; spalnih površin, mačjih dreves in stranišč ali igrač…

Navodila za uporabo: pršimo iz razdalje 10 – 15 cm (izogibamo se predelu oči). Pršilo ni škodljivo za živali in ljudi ter ni nevarno v primeru zaužitja.

Sestavine: Yanika ima PH uravnoteženo formulo in je narejena iz povsem naravnih sestavin: prečiščena voda,kokosovo olje, aloe vera, eterično olje sivke, vitamin E, konzervans.

Zadovoljni uporabniki

Mnenja uporabnikov

Sanja Marija Ilić DorićFacebook

najboljši in najmanj invaziven način, da imajo čiste tacke.

Katja ElenderFacebook

Yaniko sem prvič poskusila včeraj, zadeva je super,, ker hitro vpije in očisti tačke! Vonj je zakon, cena pa tudi nizka -glede na sestavine, ki so ,kar drage. Se mi pa zdi super tudi ,da tačke navlaži in poskrbi za zaščito. Priporočam!

Nina RozmanFacebook

Yaniko uporabljam na mladičku za čiščenje tačk po sprehodih in za nevtralizacijo vonja kadar je moker. Tačke odlično neguje in zaščiti in tako meni kot tudi kužku je zelo všeč.

Neli KanteFacebook

Moja 8.letna princeska je imela ,zadnja 3leta,neprestano težave z blazinicami-hudo razpokane,grobe,ranjene,...jaz sem bila že obupana. Ja,mazala srm jih z raznimi mazili,a si je vse zlizala dol ali pa ji je,na ploščicah tako drselo,da sem se,resnično ustrašila,da se bo še poškodovala!
In dobim reklamo od Interspara...na zadnji strani pa reklama za YanikoHmmmposkusiva še to... v samo tednu dni,je tudi sin opazil razliko!!! . Namažem ji še komolce in mal pobožam po dlaki-diši,blazinice očisti in si jih moja trma ne liže in NE DRSI ter NE PUŠČA MASTNIH MADEŽEV. JAZ IN LUNA SVA ZADOVOLJNE